Mer än bara mat

"Våra delikatesser är mer än bara mat. De är människorna vi möter på våra resor, platserna vi besöker och kärleken till allt som omger den italienska matkulturen".  

Nolo Deli i Rättvik, Dalarna importerar olivolja och kompotter under eget varumärke till privatpersoner och företag. Vi erbjuder även catering i mindre skala. 

År 2014 bestämde vi oss för att skapa varumärket, Nolo Deli. Efter några års hårt arbete med spännande möten och resor till fantastiska platser hittade vi äntligen  den olivolja vi sökt efter. Tre år senare, 2017 kunde vi äntligen, med stolthet, introducera tre sorters  ekologisk extra jungfruolja i världsklass. Vår olivolja Coratina vann Gold Award 2017, Best in Class 2016 och en Gold Award 2015 i världens största och mest prestigefyllda olivoljetävling i New York, NYIOOC och priserna fortsätter regna in över vår producent under 2019 och 2020. 

Vi har även fem fantastiska kompotter i sortimentet som tillverkas av eldsjälar i ett socialt project i Alba i norra Italien. 

Nu och framåt är vår största vision att med Nolo Deli få andra människor lika hängivna inför det italienska köket som vi är.

Anna-Karin Loning & Lage Wæhler